ANKARA / MAMAK - Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GÜL GÜMÜŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1977 Zonguldak/Devrek doğumludur. Evli ve bir çocuk annesidir. İlkokulu Elazığ’da, ortaokul ve liseyi Gaziantep te tamamlamıştır. Gaziantep Kız Meslek Lisesi mezunudur. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Hazır Giyim Öğretmenliği mezun olup Eğitim Yönetimi ve Denetimi  alanında Yüksek Lisans yapmıştır.Göreve Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesinde başladı,  Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Üreğil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altındağ Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalıştı. Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir. METGE (Mesleki Teknik Eğitimi Geliştirme) projesinde de sanayi koordinatörü olarak çalıştı. Uluslararası hakemli dergilerde Mesleki ve Teknik Eğitimi ile ilgili yayınlanmış makaleleri bulunmakta, Uluslararası Kongre Bildirisi bulunmaktadır. İnternacional Academic Research & Reviews in Educational Sciences isimli eserde yazısı bulunmaktadır. Çeşitli Hizmetiçi Eğitimlere katılmıştır. MEB tarafından verilmiş başarı, üstün başarı ve ödülleri bulunmaktadır.    .