ANKARA / MAMAK - Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçeleriçi Mah. 278. Cadde No7/A Mamak/ANKARA
Vizyon
MEZUN OLMAKTAN GURUR DUYULAN, YETİŞTİRDİĞİ SAĞLIK PERSONELLERİ İLE ADINDAN SÖZ EDİLEN BİR KURUM OLMAK.
Misyon
MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA EĞİTİM- ÖĞRETİM ALANINDA KAYNAKLARI VERİMLİ KULLANIP, SORUMLULUK BİLİNCİNDE, İNSAN VE TOPLUM SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞAN YENİLİKLERE AÇIK SÜREKLİ ÖĞRENEN VE GELİŞEN SAĞLIK ELEMANI YETİŞTİRMEK.
Başlama:08:00 Bitiş:15:20
Ulaşım
Mamak yönüne gelen bütün EGO otobüsleri(326-334-351-353 nolu otobüsler hariç) ve dolmuşlarla okulumuza gelinebilir. Keçikıran minübüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Sincan-Kayaş banliyö treni ile Mamak istasyonunda inilip yürüyerek okulumuza ulaşılabilir. Batıkent ve Kızılay yönünden 220-221 nolu halk otobüsleri ile Mamak Belediyesini geçtikten sonra Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin önündeki durakta inilerek, Mamak Halk Eğitim Merkezi yönünde ilerlenerek okulumuza ulaşabilirs
Okul servisimiz bulunmamaktadır.
Bahçeleriçi Mah. 278.Cad. No:7/A Mamak/ Ankara
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 15 km. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
2023/2024 öğretim yılında 9. sınıf öğrenci kontenjan sayısı 240 olarak onaylanmıştır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2019/2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuz adrese dayalı sitemle, ortaöğretim başarı puanı sıralamasına göre öğrenci almaktadır.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ 2022-2023 yılında BADMİNTON OKUL SPORLARI GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÖNCE ANKARA İL BİRİNCİSİ OLMUŞ VE KARAMAN İLİNDE DÜZENLENEN BÖLGE YARIŞMASINA KATILARAK BÖLGE BİRİNCİLİĞİNİN ARDINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ERZİNCAN´A GİDEREK TÜRKİYE GENELİNDE 16 BÖLGESEL GRUP BİRİNCİLERİNİN KATILDIĞI BADMİNTON OKUL SPORLARI GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 3. OLMUŞLARDIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz öğrencileri İlk Yardım ve Hemşirelik bakımı projesi kapsamında 31/04/2017 15/05/2017 tarihleri arasında İspanya-Marbella´da eğitim almışlardır.